Što je 34CrMo4 čelik?

34CrMo4 čelik je visokokvalitetni kaljeni i kaljeni konstrukcijski čelik, pripada visokokvalitetnom čeliku za kaljenje s niskim udjelom ugljika, niskolegiranim kromom, molibdenom i niklom. Ulje kaljeno&pojačalo; Kaljena tvrdoća je 18-22 HRc. Isporuka žarenja otvrdnjava manje od 250HB. S manjim rasponom sadržaja ugljika, dakle imaju dobru zavarljivost.

Oblik opskrbe

34CrMo4 Legirani čelik, možemo isporučiti okruglu šipku, čeličnu ravnu šipku, ploču, šesterokutnu čeličnu šipku i čelični četvrtasti blok. čelična Okrugla šipka može se pilati na vaše potrebne dužine kao jedan komad ili višestruki rezani komad. 34CrMo4 legirani čelik Pravokutni komadi mogu se pilati od ravne šipke ili ploče prema vašim određenim veličinama. Može se isporučiti šipka za brušeni alatni čelik, koja pruža kvalitetno precizno gotovu šipku u uskim tolerancijama

Toplinska obrada Srodno

  • Žarenjeod 34CrMo4 Legirani konstrukcijski čelik

zagrijati na 870 ℃ i ostaviti dovoljno puta, neka se čelik temeljito zagrije, a zatim polako ohladiti u peći. Legirani čelik 34CrMo4 dobit će MAX 250 HB

  • Stvrdnjavanje konstrukcijskog čelika od legure DIN34CrMo4

Prvo se kaljenje polako zagrijava na 880 ° C, a zatim nakon odgovarajućeg natapanja na toj temperaturi ugasite u ulju ili vodi. Kaljenje čim alati dosegnu sobnu temperaturu. Drugo zagrijavanje zagrijati na 780-820 ° C ,, a zatim gašenje u ulju ili vodi.

  • Kaljenje konstrukcijskog čelika od legure 34CrMo4

Zagrijte na 205-649 ° C, a zatim ohladite u vodi ili ulju. normalna tvrdoća isporuke 18-22 HRC.

  • Kovanje legiranog čelika 34CrMo4

Legirani čelik DIN 34CrMo4 kovan je na 926 do 1205 ° C (1700 do 2200 ° F)

Primjene 34CrMo4

DIN 34CrMo4 čelik Čvrstoća, visoka otvrdnjavanje, žilavost i kaljenje male deformacije, velike čvrstoće i čvrstoće puzanja pri puzanju pri visokim temperaturama. Zahtjevi za proizvodnju većeg intenziteta od čelika 35CrMo i kaljenog kovanja većeg presjeka, kao što su vučni zupčanici velike lokomotive, pogonski zupčanik punjenja, posude pod tlakom, zupčanik, stražnja osovina, na što uvelike utječu opterećenje i klipnjača mogu se koristiti za zglobove cijevi za bušenje nafte duboko 2000 m i ribolovne alate, a mogu se koristiti kalup za savijanje itd.