Čelični cijev za konstrukciju sustava cilindra

Čelična cijev za izgradnju cilindra


Cylinder cutaway.png


Pneumatski cilindar i hidraulički cilindar su najčešće korišteni upravljački sustavi. Kada hidraulički ili pneumatski sustavi moraju proizvesti linearno kretanje, cilindri postaju najvažnija komponenta pretvaranjem tlaka fluida i protoka u sili i brzinu. Ima mnogo primjena, osobito u građevinskoj opremi (inženjering vozila), proizvodnji strojeva i građevinarstvu.

 

U kompletnom sustavu cilindra mogu biti potrebni ti štapići: Klip, Barrel, Piston rod, Brtve i drugi dijelovi. U praktičnoj inženjerskoj konstrukciji, ovaj materijal može se odabrati za konstrukciju cilindra, niklovan mjed, aluminij, pa čak i čelik i nehrđajući čelik. Ovisno o visini opterećenja, vlažnosti, temperaturi i duljini udarca, može se odabrati odgovarajući materijal.

 

Hladne precizne čelične cijevi se široko koriste u konstrukciji cilindra sa svojim tipičnim značajkama: slobodnim izborom kontinuiranih veličina, visokom dimenzijskom točnosti, kvalitetom finih površina, definiranim mehaničkim svojstvima. Te prednosti čine čelične cijevi prikladne za uporabu u hidrauličkim i pneumatskim sustavima.

 

Staklene cijevi za konstrukciju cilindra su bešavne hladne završne precizne čelične cijevi proizvedeni su od honing i ljuštenje i rolanje na unutarnjem promjeru. Pneumatski cilindrični čelični cijevi i hidraulične čelične čelične cijevi od SHEW-E STEEL dobavljanja:

Norme: EN 10305-1 / -2, EN 10216-1 / -3, DIN 2391-2

Uvjeti isporuke: + SR (hladno iscrtani i stresni); + N / + QT (normalizirano / zaustavljeno i kaljeno); + C (hladno iscrtkano, teško).

Ocjene: E235, E335, ST52 ...

Vanjski promjer: 30mm - 380mm

Debljina stijenke: do 25 mm

Dužina: 6 metara

Točnost unutarnjeg promjera: H7, H8, H8

Interna nevolja: RA0.1um - RA0.2um

 

Za hidraulične sustave podložne primjeni tlačne opreme, EN 10216 dio 1 ili DIN2391 se prvenstveno uzimaju u obzir. Cijevi dobivene s certifikatom 3.1 u skladu s EN 10204 i ISO 10474. SHEW-E STEEL opskrbljuju širok raspon hladnih cijevi i šavnih cijevi za proizvodnju cilindričnih konstrukcija.