Točnost unutarnji promjer cijevi honed: ISO 286

Brusio točnost unutarnji promjer cijevi: ISO 286

honed tubing H8.jpg


ISO (International Organization for Standardization) je diljem svijeta Federacije nacionalnih normirnih tijela. ISO 286 je geometrijski proizvod specifikacija (GPS) standardni. ISO 286 daje međunarodno prihvaćene kod sustava za tolerancije na linearne veličine. Osigurava sustav tolerancija i odstupanja za dvije vrste značajki: "motora" i "dvije paralelne suprotnim površinama". ISO 286 sastoji se od sljedećih dijelova:

⎯ Dio 1: osnovi tolerancije, odstupanja i odgovara

⎯ Dio 2: tablice standardnih tolerancije klase i granica odstupanja za rupe i osovine

 

Standardni ISO 286 definira sustav tolerancije, odstupanja i odgovara samo za osnovne veličine do 3150 mm. Uvjeti "rupa", "osovina" i "promjer" se koriste za određivanje vrste značajka cilindara (tolerancija promjera rupe ili osovina). Preduvjet za primjenu ISO kod sustava za tolerancije na linearne veličine za mogućnosti formiranja u formi je da nominalne veličine otvora i osovine su identične.

 

Za rupu tolerancije, tolerancije zone H7,H8, H9 H11 koriste i po mogućnosti. Sustav ISO definira 28 nastavu osnovnih odstupanja za rupe. Ove klase su označeni slovima (A, B, C... ZC). Zona tolerancije za navedene dimenzije propisan na crtežu oznaku tolerancije, koji se sastoji od pismo oznaka osnovnih odstupanja i numeričke oznake stupnja tolerancije (H7, H8, D5, itd.).

 

Za osovine tolerancije, tolerancije zone h6, h7, h9 h11 koriste se i po mogućnosti. Sustav ISO definira 28 nastavu osnovnih odstupanja za osovine. Ove klase su obilježeni mala slova (a, b, c,.. zc). Zona tolerancije za navedene dimenzije propisan na crtežu oznaku tolerancije, koji se sastoji od pismo oznaka osnovnih odstupanja i numeričke oznake stupnja tolerancije (h7, h6, g5, itd.).

 

Željeni zračnost i smetnje u formi postignuto je kombinacija raznih osovina tolerancije zone rupa tolerancije zone "H". U ovom sistemu tolerancija i uklapa, donje odstupanje rupu je uvijek jednak nuli. Brušenje cijevi je vrsta cijevi nakon brušenje proces koji daje konačne veličine i stvara željeni završiti na unutrašnjosti cijevi ili cilindar bušotina. PreciznostSt 52 (DIN2391)iE355)EN 10305-1)čelične cijevi honed isporučujemo su dostupne u standardima i prilagođene opcije sa unutarnji promjer točnost H7, H8, H9, posebno H8 brusio cijev.


Napomena: sve cijevi honed projekt, nas ili elektronička poštainfo@Shew-esteelpipe.com