Honirano cijev za hidraulični cilindar

Izolirana cijev za hidraulični cilindar

Crijevne cijevi

Čelična cijev izrađena je crijevima od nehrđajućeg čelika, krom ili aluminija preko svrdla ili hladne crtkane cijevi, gdje se površina oslobađa i žaruje.

Materijal cijevi cilindra: JIS STKM 13C , DIN ST 52 , ASTM A519, SAE 1020 i zavarene cijevi: DIN ST 52.3 Su osigurani. ST52 cijevi i ST52.3 cijevi s dobrom sposobnošću zavarivanja i visokom snagom čvrstoće izdržavaju viši tlak i imaju dobru otpornost na udarce u niskoj temperaturi. Prikladno za rezanje i druge daljnje obrade.

Bešavna čelična hidraulična cilindar čelična cijev podnosi viši tlak od zavarene cijevi bez razdvajanja. No, zaobljenost zavarenih honed bačvama je superiorniji od bešavne cijevi. Nakon honanja, čelična čelična čelična cijev s mehaničkom konstrukcijom ima preciznu promjeru, glatku površinu i izvrsnu učinkovitost skladištenja ulja. Ova vrsta cijevi hidrauličkog cilindra i pneumatske cijevi cilindara glatko rade bez pauza i imaju duži radni vijek u cilindrima. Primjenjuje se na cijevi hidrauličnih cilindara, cijevi pneumatskih cilindara, viličara, dizalica, bagera, stroja za probijanje i drugih vrsta automatskog strojarstva.

 

SHEW-ESTEEL nudi cjevčice od čelika od čelika s presvučenom crijevom (DOM), gdje se površina oslobađa i žaruje, a površinska završna obrada obično iznosi 10-20 mikrona . Ako tražite visokovrijedne cijevi za brušenje, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas: info@shew-esteelpipe.com