Kada se čelični cijevi koriste u betoniranim čeličnim cijevnim mostovima, o tim što biste trebali znati.

Kada se čelične cijevi koriste u betonskim cijevi čeličnih cjevastih lučkih mostova, o njima biste trebali znati.Godine 1990. u Kini je izgrađen prvi betonski čelični cjevasti most (CFST) . CFST arhitektonski most je posebni dizajn u Kini koji pomoću čelične cijevi gradi arhitektonski rebro i zatim ulijeva beton u nju.

Struktura CFST je jedna od čeličnih betonskih kompozitnih konstrukcija. Ima bolju čvrstoću od zidova ili armiranog betona i može pružiti veću krutost od čeličnih cijevi. Cijevni luk može biti podignut lakšim samopouzdanjem i izvrsnom krutost. Zatim se beton može napuniti u cijevi kako bi se formirale CFST strukture. Stoga, CFST olovni mostovi mogu zadovoljiti zahtjeve gospodarstva, uštede materijala, jednostavnog montaže i visokog kapaciteta za opterećenje. S trendom povećanja upotrebe čeličnog materijala i smanjenjem radova u izgradnji mostova zbog brzog razvoja gospodarstva, CFST-most je postao dobra alternativa za postizanje ravnoteže između armiranobetonskih lučkih mostova i čeličnih lučkih mostova. Osim toga, ima ugodniji izgled.

BOSIDENG Most Yangtze, najveći je CFST (betonski betonirani cijevi) luka na svijetu s rasponom od 530 metara. Također 3. najveći luk, odmah iza CHAOTIANMEN mosta i LUPU mosta. Nalazi se u HEJIANG županiji, Luzhou, Sichuan.

Onda je konstruirao betonske cijevi čeličnih cijevi, koja vrsta čelične cijevi je odgovarala?

BOSIDENG Yangtze River bridge.jpg

JIS G3444 cijev je naširoko korišten u betonskim cijevi čeličnih cijevnih lučnih mostova s visokom čvrstoćom rastezljivosti, glatkom unutarnjom završnom obradom i tvrdoćom. Ovaj japanski industrijski standard određuje čelične cijevi za čelične cijevi za građevinarstvo, arhitekturu, čelični most, čelične tornjeve, skele i Ostala konstrukcija. Uglavnom se koristi G3444 čelična cijev od čelika za opće strukture.


Kao dobavljači čelične cijevi od čelika JIS G3444 , SHEW-E čelična cijev specijalizirana je za JIS G3444 materijale STK400   I STK490 . Mi također možemo pružiti kupcima proizvode na temelju njihovih specifičnih tehničkih zahtjeva. Pošaljite E-mail na: info@shew-esteelpipe.com Saznati više!