Kina čelika izvoz ostati na visokoj razini u 2017: izvješće

PEKING - Kina je od čelika izvoz će ostati na visokoj razini u 2017, zbog ravne potrošnje u zemlji i sporom racionalizaciji kapaciteta, nedavni izvještaj istaknuo, predviđanje izvoz na 100 milijuna tona ove godine.

Međunarodna rejting agencija Fitch očekuje kineski vidljiva potrošnja čelika ostati između 700 i 705 milijuna tona ove godine, što je odraz rasta usporava vlasništvu, stabilan rast ulaganja u infrastrukturu i povoljno izglede za kineske automobile i potrošnje aparata.

S druge strane, racionalizacija kapacitet će ostati ključna tema sektora, s ciljem od 14 milijuna do 27 milijuna tona godišnje do 2020. godine u industriji čelika.

Kao rezultat toga, izvoz bi trebao ostati na visokoj razini u 2017 kao kineski proizvođači i dalje imaju koristi od juana tečaju i niže sirovinski cijenama, izvješće zaključuje.

Kina je pretjerano isporučuje čelične cijevi iskusni godina poniranja cijena i tvornički gašenja zbog sporog gospodarstva. Međutim, uz poticaj od uzlaznog trenda cijena od početka ove godine, mnogi čeličanama su nastavak proizvodnje

Specijalizirani smo za izvoz vrste čeličnih cijevi i čelične cijevi više od 20 godina iskustva u svijetu .Ako vam je potrebna bilo kakve vrste čeličnih cijevi, samo mail nam se s: info@shew-esteelpipe.com