ASTM A179 Bešavna cijevni izmjenjivač topline od karbonskih čelika

ASTM A179 Bešavna cijevni izmjenjivač topline od karbonskih čelika
Čavrljaj sad
Detalji o proizvodu

ASTM A179 Bešavna cijevni izmjenjivač topline od karbonskih čelika

Shaanxi Shew-E čelični cijevi Co., Ltd   Je jedan od profesionalnih ASTM A179 bešavnih čelika izmjenjivača topline Tube proizvođača i izvoznika, možemo opskrba bešavne čelične cijevi, cds cijevi i cds cijevi. Dobrodošli na upit nas. Mi ćemo učiniti sve što je u našoj kvaliteti i cijenama kako bismo vas podržali.

ASTM A179 pokriva debljinu minimalne stijenke, bešavne cijevi od čelika s niskim udjelom ugljika za cijevne izmjenjivače topline, kondenzatore i slične uređaje za prijenos topline. Cijevi se proizvode bešavnim postupkom i moraju biti hladne. Provedena je toplina i analiza proizvoda, pri čemu će čelični materijali biti u skladu s potrebnim kemijskim sastavima ugljika, mangana, fosfora i sumpora. Čelični materijali također se podvrgavaju ispitivanju tvrdoće, ravnomjernom ispitivanju, ispitivanju loma, ispitivanju prirubnice i hidrostatskog ispitivanja.

Standard:   ASTM A179

Ocjena: ASTM A179


Proizvodni proces:

Besprijekoran i hladan

Shannxi Shew-E Čelični cijevi Co, Ltd je jedan od vodećih astm a179 bešavne cijevi cijevi dobavljača i poznati takav proizvođač, opremljen s mnogim profesionalnim astm a179 bešavne cijevni tvornice cijevi, dobrodošli kupiti visoko kvalitetne astm a179 bešavne cijev kotla iz naša tvrtka.


 

Upit