SHAANXI SHEW-E STEEL PIPE CO, osnovano je 2008, profesionalni je proizvođač i dobavljač bešavnih čeličnih cijevi i legura od titana , s godišnjom količinom prodaje od 50 000 tona na domaćem i inozemnom tržištu.


Naši glavni proizvodi:

Cijev plinskog cilindra (EN 10297-1 34CrMo4, ASTM A519 4130X, JIS G3429 STH 22, GB / T 18248/28884 34CrMo4)

Čelične cijevi i cijevi visoke temperature (ASTM A335, ASTM A213, EN 10216-2)

Čelične cijevi i cijevi niske temperature (ASTM A333 / A334 Gr. 1, 3, 6, 8)

Titanove legure (ASTM B338, ASTM B348, ASTM B265, ASTM B861 / B862)


Naši proizvodi se dobro primjenjuju u području kotlova, petrokemijske, električne energije, brodogradnje, automobila, strojeva itd.


Oslanjajući se na dugogodišnje poslovno iskustvo, osiguravamo kvalitetu proizvoda iz izvora, s učinkovitim sustavom otpreme kako bi se zadovoljile potrebe kupca u vremenu i aktivno komuniciramo s kupcima za rješavanje problema s kupcima i ispunjavanje potreba kupaca.


U posljednjih 10 godina servisirali smo kupce u 18 zemalja, a to su Argentina, Kambodža, Češka, Indija, Indonezija, Meksiko, Maroko, Pakistan, Saudijska Arabija, Španjolska, Italija, Tajland, Ukrajina, Vijetnam itd. Nudimo vjerodostojnost i kompetentnost, autentičnost u pogledu kvalitete i podrijetla materijala, stručni savjeti itd.


Vodimo sveobuhvatan popis proizvoda od specijalnih metala i titana u okrugle šipke, limovi i ploče, zavojnice, cijevi i cijevi, cijevni priključci, prirubnice, odkovci, nudeći široku paletu vrsta i veličina s rokovima isporuke kako bismo zadovoljili vaše potrebe proizvodnje. Inzistiramo na iskrenosti, principu prve kvalitete kako bismo obradili svakog kupca i na kraju postigli win-win situaciju.


Zašto birati nas


Brze povratne informacije

Kad primimo ponudu, naš prodajni tim kontaktirat će vas u najkraćem roku.

Usluge dodavanja vrijednosti

Naša tvornica nudi usluge s dodanom vrijednošću kao što su pjeskarenje, precizno rezanje cijevi, rezanje i kotrljanje, prilagođena izrada cijevi, navoj cijevi, kovanje cijevi, premazivanje i nerazorna ispitivanja.

Tehnička podrška

Naši inženjeri i metalurzi stručnjaci su za koroziju, stresno korozijsko pucanje i toplinsku vodljivost. Oni vam mogu pomoći odabrati najbolji materijal za vašu prijavu uz najnižu cijenu.

Naš profesionalni prodajni tim i tehnička podrška mogu pružiti iz ponude, robne inspekcije, prevoza, plaćanja, carinske deklaracije i niza rješavanja problema, mogu riješiti sav problem za vas. Dobrodošli Pošaljite nam e-poštu: info@shew-esteelpipe.com